Satc2

För icke insatta satcs2 = sex and the city 2. Premiär igår eller idag, vi bokklubben ska i alla fall se den i kväll. Det blir fina fisken, först ut och äta och sen bio - mysigt. 

Kan ju lägga till att jag bränner pengar. Fick lön här om dagen och he, jag är inte bra på att hålla i stålarna, tyvärr. Idag kommer jag att ha ätit ute två gånger och imorgon en gång till, det passar inte min budget egentligen, men för sköven vad gör man inte!? Plus att jag bara passerade stan på väg hem och fick med mig vissa nödvändiga saker hem... Jag kanske kan bli ett offer för lyxfällan i framtiden...


L

 

Die hard 3

Det var mening att detta skulle vara en pluggdag. Istället tillbringar jag nu kvällen med min gamle vän John McClane vi rockar i New York, jag kan lova det är hämningslöst.


Varvet-mör

Så här dagen efter känns det kroppen. Varvet igår tog viss kraft, men det var fantastiskt kul! Har idag upptäckt otaliga skavsår på mig på konstiga ställen, ett par blåsor (på örat bland annat) och fin strump-bränna. Men löpningen var riktigt rolig och jag är glad att jag ändå gjorde det. Det var inte så farligt "flåsmässigt" det västa för mig var knäna och benen som gjorde ont de sista tre kilometrarna, men då fanns inte så mycket mer att göra än att hänga i. Värmen - den var något i särklass.

Idag ska jag plugga och kanske cykla lite. Får se hur det blir med det sista. Jag kanske tar och sätter mig för att beundra medaljen i stället..?

L


tre veckor kvar

Det var ganska häftigt att cykla hem idag. Regnet stod som spön i backen, bokstavligt talat, jeansen hade bytt till en mörkare nyans på 200 meter. På byttorp mullrade och blixtrade det i ungefär samma sekund. Det var pölar i skorna och håret var ganska slickat. Kan ju säga att plattången inte haft en chans denna veckan, luftfuktigheten har satt hälarna i backen och bromsat rätt rejält.

Åska är ändå ganska, inte behagligt, inte rofyllt, mer härlig, jag gillar åskan. Så länge som det håller sig på behörigt avstånd. 

Snart är det lov och det ska bli - gött! Innan dess ska några prov hinnas med, endel födelsedagar, betygsamtal, hajk, göteborgsvarvet och så vidare. Men det kommer gå undan! (inte varvet men tiden).

L   


ni är inte vackrast i världen, världen är vackrast i er.

Det tar tid på sjukhus - för lång tid. Fast det visste ni nog.

Ska snart på möte i Sandared, alla ledare i simsklubben ska samlas och utvärdera terminen. Sen blir det den årliga pizzan på pizzerian. Nummer 28 - tack! 

Mina muffins (50 st) blev oerhört goda, smaskens för scouterna senare i veckan!

Skulle gärna vilja se Green Day´s brodwayuppsättning "american idiot". Snyft för att vara i Sverige.
  

Superpositionsprincipen

Jaa, fysik. Hur ver det nu min lärare sa, jo "En karta är inte lika med verkligheten på samma sätt är fysikens lagar inte lika med verkligeheten, men de är bra så länge de fungerar". Och så sitter jag här med miniräknare och diffraktion i enkelspalt - frågan är hur mycket man försår...

Måndag igen. Känns bra, vi har det bästa tiden framför oss nu! Lite stressig men härlig och ljus. Fick managrynsgröt i morse av mamma, det var en bra start. Även om det inte är SÅ gott så var det fint att bli ompysslad.

Igår fick jag in min anmälan till Tjejvättern och det var inte en dag för sent. Vi blir några tjejer som åker upp och cyklar i juni. Ungefär samma gäng som till Kortvasan. Grymt Kul! 

Nu blir det till att baka och fortsätta med fysiken.

L

Allt jag gillar upphör, passa dig jag gillar dig

Nya favoriten Emil Jensen, finns på spotify! :)

Idag är en "komma-i-kapp dag". Bara för att jag har kört på som om det inte funnits någon morgondag under ledigheten har plugget laddats upp och behöver jobbas på. Har suttit nu på förmiddagen och avslutat en logg i engelskan om "Animal Farm". Om ryska revolutionen och vet ni, jag börjar minnas saker från våra SO-lektioner på högstadiet viss kunskap blir användbart faktiskt!

Skönt med ledighet i alla fall. Har hunnit med endel; Stugan och en massa sömn. Sandared med fina simmare. Tosseryd och klättring. Bad i Öresjö. Fristad-häng. Romansgatan-häng och Sex and the City. 

Idag har jag gjort en lista över det som jag ska hinna med:

- Engelska
- Matte
- Fysik
- Baka
- Träna
- Städa
- Vallväck skidorna
- Rensa ur väskor
- Avbeställa ett par skor 

söndermarken

mm, vårlåt!

En dag till ledigheten, ett kemiprov till ledigheten. Ett prov som jag inte känner mig speciellt motiverad inför, kemin är mest ett nödvändigt ont, man måste ju tänka och anstränga sig... 

Ska förhoppningsvis få tillbringa, i allafall en dag, i Stugan, det blir fint! Har längtat dit ganska mycket under vintern. Får se till att ta första havsdoppet då. Det blir nog mindre varmt. 

Cyklade en tur idag, vi slutade tidigt så jag tog vägarna förbi Nordtorp. Där skulle jag vilja bo, kulligt, åkerigt och grönt! Ett dagis låg precis vid en åker där en bonde höll på att luckra jorden, det såg ut som det i alla fall. Fick även använda mina mek-kunskaper när min pakethållare på något sätt blev lös.

Ska fortsätta med kemin nu.

L

dungeons and dragons

Fler lördagar i skogen - tack! Vilken bra dag känner mig så levande både i kropp och själ.

Marie hämtade mig vid nio i morse och vi åkte ut till en pågående scouthajk i Äspered. På väg börjar det självklart snöa, SNÖA det är 8:e maj? Men vad ska man göra. Under dagen byggs ett fritt-fall, till vilket jag var försöksperson... Mellan två taniga granar var det lite spännband och annat spännande, det roligaste var nog att se grabbarna dra upp mig, för egen maskin. Annars var det en kall och blöt men rolig dag med fin gemenskap. Blev väldigt sugen på att sova över men har tyvärr inte riktigt tiden till det i morgon.

På kvällen N:joy och McDonalds, mycket donken har det blivit på sista tiden.

Tänker på grupperna som är eller har varit ute och miniprojektat nu i dagarna, hoppas de har sluppit de mesta av regnet.

L

har ett sätt

Den luktar för gott. Jag kommer nog inte att släppa taget, är alldeles för bra. Alldeles för bra för mitt eget bästa. Men jag kan inte övertala mig själv längre, är ganska fast. Är ganska väldigt fast. Om jag vill komma loss, OM jag vill, tar det tid. Och jag har inte riktigt bestämmt mig än, inte riktigt än.

Animal Farm borde egentligen figurera i mitt huvud, men någon har kapat av skapartrådarna. Det brukar inte ta så här lång tid för mig att göra saker, det brukar det inte. Jag brukar vilja vara effektiv. Har jag blivit smittat av Fjällman Jr? För den här veckan har jag yttrat "det löser sig" fler gånger än någonsin tidigare. Underligt hur prioriteringarna kan ändras.

Ibland är det minuterna som är skillnaden, synd.

Hade en Särla-återförening idag. Skönt att det var som om vi precis gått ut nian, inga jobbiga spända situationer utan precis som vanligt. Det var bra!

L

hero of war

Jag kan inte säga att jag alltid älskar komersiell musik från typ fm kanaler, MEN stort men, "hero of war" med Rise agains är rusktigt bra. Känner också att jag behöver uppdatera min spellista på spotify, den är rätt lång nu men behöver förnyas, ganska rejält.

Härlig dag, idag idag idag! Fint väder och en rätt go skoldag. Solning på rasten mot skolans "solvägg" nu är våren här.

Känner mig uppbokad framöver och har ingen riktig koll på mitt liv, datum byts hit och dit snart händer allt samma helg. Det ska gå detta med, jag tänker på hur vi hade det för ett år sedan... GALET! Ettan var så mycket värre är någonting, tvåan är chill om man jämför.

Börjar kanske få lite hybris så jag får nog ta mig i kragen, eller fast varför?

L

var skon klämmer

Nu vet jag lite mer det är skönt!

Ledig tisdag och snart kommer vi ha innomhuspicknick här. Max sa i och för sig att "det är väl samma sak som fika?" och det är det nog, men det gör ingenting!

Nu var det ett tag sedan jag ladde upp, neej uppdaterade och det är det alltid. Men jag vill frösöka den här gången, verkligen.

Det är vår och jag vill inte att den ska bli förstörd, speciellet inte av någon dum anledning, så jag låter den inte förstöras, det vore bara idiotiskt.

Kulturvecka förra veckan, innehöll tältning, zoorbing, såpabandy och allmänt party. Meeen vi har en kvar och den ska bli ännu mer maxad...

RSS 2.0