Astronaut

Glömde för andra dagen i rad att gå av bussen hemma. Igår glömde jag helt av att plinga, men idag satt jag kvar och såg facinerat på två föräldrar, med två barn var och varsin barnvagn försöka ta sig ut ur bussen. Tänkte lite på barnen som var kvar i bussen tänkte lite på vad jag skulle göra om pappan i fråga skulle glömma dem där. Det gjorde han inte, medans jag glömde av att vi var vid min hållplats. Dumt, så jag fick gå från nästa. Som i och för sig inte ligger så långt bort och bara tar två minuter att gå från, men i alla fall...


Dykningen idag gick bra, trots förkylning och lite problem att tryckutjämna. Men jag må då säga att det där med avvägning (att befinna sig "svävande" i vattnet) var aningen lurigt. Efter dykningen var jag så fruktansvärt hungrig, så hungrig att jag började fantasiera om mat. Bland annat om Sushi, Thai och McD... Men det fick bli rester här hemma i stället.

SMHI, har tydligen utfärdat varning för en klass två vind. Heter det så? Men det skulle tydligen börja blåsa och snöa i morgon kväll och fortsätta i ett och ett halvt dygn. Det kommer bli mycket snö. Blir bra för utförsåkningen nästa vecka!


Nu ska jag läsa lite snabba cash.



nu är alla små stjärnor

Nu tänkte jag uppdatera här, vilket jag inte har varit så bra på.

Den här helgen som inte är riktigt öven ännu har varit mycket angenäm.

Måste först bara säga tack till Simon som upplät sitt hem åt mig när jag var utelåst i fredags, som bjöd på finfina makaroner och köttbullar, tack! Sen var det också kul i fredags kväll, när samma Simon blev firad av oss, sina vänner! Mycket lyckat! Väldigt spännade tal hölls!

Jag måste få skryta lite om mina bedrifter i spåren på lördagen. Eller den största bedriften var kanske att gå upp så tidigt, när det var det sista jag ville. Har vekligen blivit sämre på att gå upp på morgonen, jag skyller på mörkret. Hoppas på att våren ska föra med sig mer morgonpigghet! Även om det är ett tag kvar, så hindrar det inte mig från att längta efter den. Efter varma och ljusa kvällar, efter det där sommarljuset som bara finns här. MM - härligt.

Och så börjar veckan om igen i morgon. Och så går det sakta mot lov och mot ljusare tider, bokstavligt talat!


breaking rocks in the hot sun

Puh, suck, tack, STOR UTANDNING! Fint, gött, skönt och bara en sån lättnad. Jag ska säga att all (allvarligt ALL) oro är obefogad!


Fick fina brevet av min kusinbästis idag, eller det var mer ett kort fullproppat med text. Sånt gör vardagen bättre. Det är mycket vardag nu. Working nine to five, ungefär. Så ska man hinna klämma in konjunktiv, elongationer och renässansen i huvudet. Allt blandas i hjärnan och så får man hoppas på att det som kommer ut är någorlunda rätt.


Jag har i alla fall bästa botemedlet mot leda! På söndagskvällar, ja alla vet hur dom är, så går värsta lyckopiller-programet på tv4. Helt klart det tv-program som får mig att må bäst; "I en annan del av Köping". Finns inte mycket mer att säga än, Klockrent!


L


If I die now

Sushi, hihi. Det var vad min lunch innehöll idag, gott. Rå fisk har ju alltid legat mig varmt om hjärtat, visst det kanske inte riktigt kan mäta sig med sillen på midsommar. Men i goda vänners lag var sushin oerhört fin! Lite engelskarefreshing nu innan skolan börjar samtidigt, var inte heller fel.

Har börjar bli en inbiten skidåkare nu alltså, har åkt mer längdskidor på detta lov än under hela mitt liv. Men så har jag heller aldrig haft sån träningsvärk i den så kallade, Höftböjarmuskeln tidigare. Allt som allt har jag knatat mig runt hela två mil på tre tillfällen. ÅH det ser så lite ut när jag skriver det... Men varje meter kändes.

Snart börjar vårterminen, haha om man särskriver lite konstigt kan det bli vårt-eremiten... Det brukar ju alltid vara bra när allt sätts igång igen, även om jag inte riktigt vill tänka på hur tungt det kommer att kännas att stiga upp på måndag...

L

RSS 2.0