Kick ass

Igår var det Sanna som firades, 18 år är värt att fira! Vi var i Viared i Simons stuga och hade allmänt gött helt enkelt! Mycket god mat och fint häng var det som gällde!

Idag blev lite seg, vaknade alldeles för sent och har sedan dess försökt att plugga, men hittat på än det ena än det andra för att slippa. Inte okej.

För er som inte vet det är Nederländern Ett enda land - Holland!? Fick jag reda på igår.

Lev väl

L

dansa fastän

Säkert - Annika Norlin

Tisdagar - jag Älskar tisdagar!
Börjar klockan åtta och slutar tio! Härligt, även om jag idag stannade och "pluggade" i skolan till klockan halv fem. Men så är det ju prov imorgon också.

Det är verkligen höst och vardag nu. Man glömmer lätt att detta, just detta är livet. Livet är inte centrerat till sommaren eller till efter skolan eller till dom lediga stunderna. Nu och här, det är svårt - verkligen.

L

You give a little love

Paul Williams (ur filmen "Bugsey Malone")

Måndag nu igen. Det har varit mycket att göra nu ett tag men det känns som om det börjar lugna ner sig lite grand, gött!

Måste bara berätta lite om helgen; FBI anordnade en grym grottkrypar-klätterhajk i Töllsjö. Vi blev allt som allt 11 personer och jag må då säga att jag är väldigt nöjd. Det är ju alltid lite segt innan man kommer sig ut men när man väl är ute vill man inte tillbaka igen. Typiskt. Men jag rekomenderar er inte att sova ute i sommarsäck nu om ni inte har två garanderade människoelement - Sanna och Emma!

"Kick Ass" - sicken film. Jag har bara två ord: Se Den!

L





Jag vet en dejlig rosa

Samma quinna igen - hon äger!

Dagen har varit lång. Helgen var också lång och nu är jag lite trött. Vart ganska trött hela dagen, det är tråkigt - lite ur fas. Meen det ska rådas bot på ikväll kommer "Lite Sällskap". Kan bara starkt rekomenderas, sen är det ert ansvar om ni vill se Filip&Fredriks största masterpiece!

En seriebok jag beställt från bokia kom idag. "V for Vendetta", jag blev så tagen och intresserad av filmen så jag var tvungen att beställa hem serieboken som filmen baserats på. Kan ju recensera den när jag läst/kollat ut den!

Fantastiskt att kunna i vissa ytliga sammanhang veta att det finns vissa. Några, ett par som är genuina och äkta. Människor som kan se igenom och se förbi. Människor som skulle stå bakom mig, det är fint.

Imöra ska jag upp tidigt jag och Frida ska morgonträna på Badhuset ses där klockan 06:30. Så nu ska ni tänka "shit vad jobbigt att hon gör det, nu måste jag också göra likadant". Klockrent - då gör ni det också! Så ses vi på badhuset imorgon!

L







In My Eyes

Robyn

Hon är awesome!

Jaa, hej mina fyra trogna läsare, ni får väl ta detta för vad det är. Jag har ingen diciplin och är verkligen inte bra på att uppdatera och jag tror inte att jag vågar lova att jag ska börja med det nu heller. Tyvärr.

Det har varit hittils, är och kommer vara en intensiv höst för mig. Men rolig - verkligen!
Det känns hemskt och härligt att vi är äldst på skolan nu, att detta är det sista året på skolan, sista året med klassen och med lärarna.

Att vara 18 medför en hel del trevliga privilegier och jag menar främst ekonomiska. Det är ruskigt kul att hålla koll på ekonomin med hjälp av internetbanken. För det mesta...

Det är rätt mycket i skolan nu. Kemin dödar - word.

Ett rörigt och ganska innehållslöst inlägg, men erkänn ni blev glada när ni såg att det var ett nytt!

L

RSS 2.0